Neked

van már terved?

Mielőtt rátérnék arra, hogy miért engem válassz, szeretnék bemutatkozni. Kuloványi Kornél vagyok, a látványtervezés rajongója. Hobbim és kreativitásom idővel professzionális munkákban is megjelent. Bútortervezéssel foglalkozom a mai napig, ezáltal értékes tapasztalatokra teszek szert, amit folyamatosan kamatoztatni tudok a látványtervezés során. Olyan ötleteim és kreatív meglátásaim vannak, amelyek egy lakás vagy ház kivitelezése során egy teljesen új perspektívát nyithatnak meg előtted. Ha kíváncsi vagy milyen lesz egy kigondolt enteriőr vagy kert, a képzeletbeli otthon hangulata, keress bizalommal és elkészítek egy vagy akár több tervet is, amelyen lehet játszani a fényekkel, színekkel, minden apró részlettel, így biztosan az kerül megvalósításra, amit te és az ügyfeled megálmodtál.

Miért én?

  • Jobban érdekel a munka kézműves része, a kivitelezés és a konkrét megvalósítás, mint a számítógépen való tervezgetés?

  • A technikai problémákba való ütközés miatt veszítetted már el ügyfeled?

  • Szeretnéd az időd és energiád arra fordítani, hogy ügyfeled elképzeléseit kifogástalanul megvalósítsd?

  • Megvan a terv a fejedben és szeretnéd azt látni, mielőtt elkezdődik a megvalósítás?

  • Van néhány ötleted, de nem vagy benne biztos, hogy nézne ki a valóságban?

  • Új ötletekre, kreatív megoldásokra lenne szükséged?

  • Erőforrásaid nem szeretnéd költségigényes technikai eszközökre fordítani?

Ha a fenti kérdések valamelyike már megfordult a fejedben, akkor engem keresel. Bízd rám a piszkos munkát és kérj 3D fotorealisztikus látványtervet az elképzeléseidhez! Így garantált a siker és az elégedett ügyfél. A látványterv elkészítéséhez számomra elég pár skicc és leírás. Discordon akár körbe is vezetlek a térben, így válik valódi élménnyé mindaz, amit elgondoltál.

SZOLGÁLTATÁSOK

3d látványterv

3d látványtervezés

A lehető legvalósághűbb 3D látványterveket tudom számodra megvalósítani, realisztikus fényviszonyokkal és a végletekig menő részletgazdag anyagkidolgozással. Ezáltal már a tervezés folyamata során olyan meggyőző képet tudsz Ügyfeled számára biztosítani, amely után garantált a sikeres munka. 

Bútor modellezés

A tökéletes otthon alapjai az egyedi és különleges bútorok megtervezése. Bútortervezőként rengeteg ötletem és praktikám van a kifogástalan bútorok megálmodására, amelyet 3D modellezéssel életre is tudok kelteni, így elkerülhető a költséges prototípusok legyártása, illetve az esetleges ügyfélelégedetlenség is.

Termékvizualizáció

Keltsük együtt életre a termékötleted! Váltsuk valóra azt, ami a gondolataidban van és váljon élménnyé az ötlethalmaz, ami a megálmodott terméked körülöleli!

Végül, beszéljenek helyettem a munkáim.

Kérdésem van

Ha bármilyen kérdésed van itt felteheted vagy használhatod a facebook chat modult is.

Kérdésem van