tópark lakópark

Lakberendező segítségével varázsoltuk át ezt az egyedülálló otthont, ahol minden négyzetmétert okosan kihasználtunk. Az egyetlen szoba többfunkciós teret kínál, hiszen itt található a nappali, étkező és a modern konyha is. A helyiségek közötti harmonikus átmenetek teszik lehetővé, hogy a lakás minden részlete összhangban legyen egymással.

Az előszoba üdvözöl, és már az elején érezni lehet a letisztult stílust és a praktikusságot. A kis lakás tervezése során a tároló megoldásokra is nagy hangsúlyt fektettünk, így mindenhol van hely a mindennapi tárgyaknak, anélkül, hogy szűknek éreznéd a teret.

A fürdőszoba pedig egy kis oázisként szolgál a mindennapi kikapcsolódáshoz. Modern felszerelések és esztétikus kialakítás jellemzi, hogy minden reggel és este kellemes élmény legyen a használata.

Ez a kis lakás tökéletes példa arra, hogyan lehet a kevesebb többé tenni, és hogyan varázsolhatunk egy kis teret otthonossá és élhetővé. A lakberendező által megálmodott dizájn és praktikus elrendezés garantálja, hogy minden négyzetmétert kihasználjunk, és minden funkció harmonikusan illeszkedjen egymáshoz.

A kis ház megosztása két önálló lakássá rendkívül praktikus és kényelmes megoldás. A tervezés során kiemelten figyeltünk a funkcionalitásra és a térkihasználásra, hogy a lakók minden négyzetméterét optimálisan kihasználhassák.

TimeLessDesign elérhetőségei

További munkáim